20.000 persones han seguit “El Debat” en la seva versió a la carta

EPRTVIB informa

IB3, amb una clara vocació de proximitat, ha oferit en les darreres tres setmanes 25 debats per avaluar el mandat a ajuntaments i consells de les Illes. “El Debat”, nom de la proposta, s’ha plantejat com una oferta multicanal amb productes diferenciats per a cada mitjà: televisió, radio, a la carta en format ampliat, streamings a través dels nostres canals digitals i, en els dels municipis més grans, amb presència de públic amb torn de paraula.

La proposta en línia ha permès als ciutadans personalitzar al màxim el consum del format i més de 20.000 persones ja han visionat alguns dels debats disponibles a la carta
Els debats han permès a 90 regidors i consellers fer balanç dels 4 anys de mandat i avançar les propostes de futur dels seus partits. I, a la vegada, gràcies als 13 debats celebrats amb públic, més de 1.500 assistents han pogut preguntar-los sobre els temes que més els han interessat.

Pel que fa a l’aposta tècnica i de professionals, s’hi han dedicat 33 professionals, 11 periodistes i 22 tècnics, una unitat mòbil i dos vehicles tècnics. A més, un operador d’streaming controlava l’emissió del senyal en directe. En definitiva, una aposta forta per la política municipal i el servei de proximitat als ciutadans.

“El Debat” és un producte multicanal nascut amb una clara vocació de proximitat i d’aposta per la política municipal com a terme d’interès dels ciutadans. La proposta multiplataforma ha permès incrementar el consum del producte gràcies a la possibilitat de fer-ho sota demanda. Els  debats varen començar l’11 de març, amb l’enregistrament a Calvià, i es varen allargar fins al 29 del mateix mes, amb l’emissió en directe a través d’IB3 Ràdio, i amb públic, del Consell de Menorca.

El debat