200+programes+de+Connexi%C3%B3+Local

IB3 Ràdio informa

200 programes de Connexió Local

Connexió local d’IB3 Ràdio celebra el seu programa 200 amb una cobertura especial de l’acte de lliurament dels Premis Periodístics de la Premsa Forana. L’ acte va tenir lloc a San Joan, a la seu de l’Associació de la Premsa Forana de Mallorca.

Connexió local es fa amb la col·laboració de les ràdios locals de les Illes. Feim xarxa amb Alcúdia Ràdio, Ràdio Pollença, Sa Pobla Ràdio, Titoieta Ràdio, Ràdio Artà Municipal, Ràdio Calvià i Ràdio Illa de Formentera. Compartim continguts d’aquestes emissores, coneixem als seus col·laboradors i parlam amb alguns dels seus protagonistes.

Donam suport al periodisme de proximitat i també ens feim ressò de la tasca de les publicacions de premsa forana. Revistes viscudes i estimades als pobles, que recullen la vida i la història del dia a dia del municipi.

Connexió local està coordinat i presentat per Magda Cortès Amorós. S’emet els diumenges a les 21h per IB3 Ràdio, i en redifusió a les emissores col·laboradores. Aquest programa va rebre el Premi al Millor Programa de Ràdio Local 2019, als Premis Ràdio Associació de Catalunya.