#27M, programes especials per analitzar els resultats de les eleccions

Diumenge a les 10h

Dilluns 27, IB3 continuarà amb la programació especial amb motiu de les eleccions municipals, autonòmiques i europees del 26M.

IB3 Ràdio, després de l’Informatiu Matí començarà una edició especial del programa Al Dia conduït per Rafa Gallego. Faran l’anàlisi amb Mateu Ferrer, Carmen Morales, Marta Torres i Josep Pons Fraga i connectaran amb les seus d’IB3 a Menorca i Eivissa per tenir totes les reaccions dels partits amb candidatura a les eleccions autonòmiques i europees.
A partir de les 11 h, faran un seguiment dels resultats als consells insulars i a les 12 h tota l’anàlisi de les eleccions municipals, en una edició especial d’Al Dia conjunta de totes les desconnexions de Mallorca, Menorca i Eivissa.
Els Dematins, a IB3 Televisió també tindrà una edició especial que començarà a les 8.50 h amb tots els resultats de les eleccions locals, municipals, autonòmiques i europees. A la taula de debat s’asseuran Matías Vallés, Elena Ballestero, José Luis Miró i Jaume Munar, que analitzaran aquesta macrojornada.
Durant tot el matí hi haurà connexions per diversos indrets de les Illes per saber com es viu al carrer la ressaca del 26M i com han quedat distribuïts els vots de les urnes de les eleccions als ajuntaments, consells, al Parlament balear i al Parlament Europeu.
El capvespre, el magazin Mutiplex recull el testimoni de l’anàlisi postelectoral i se suma al desplegament d’IB3 amb 3 hores dedicades a l’anàlisi, les reaccions i l’opinió plural.

Amb taules especials d’anàlisi amb politòlegs, sociòlegs, periodistes, economistes i altres representants de la societat balear. I amb l’objectiu de desxifrar les claus dels resultats electorals i les perspectives sobre el futur mapa polític a les Balears, als Consells Insulars, als ajuntaments així com a la Unió Europea.

Entre altres convidats especials, passaran pel programa el politòleg Pere Picorelli, el sociòleg Antoni Tarabini, el professor titular de Filosofia Moral de la UIB Bernat Riutord, el periodista i exdirector de Diario de Ibiza Joan Serra, el professor de periodisme Pedro Macías, la gestora cultural i periodista Cristina Gómez, el periodista i director de ‘Economía de Mallorca’ Tomeu Garcíes, l’economista Anna Picorelli i el mentor empresarial Gabriel Sastre, entre molts d’altres.

El programa farà també connexions en directe al carrer, per copsar els aspectes més inesperats o sorprenents dels resultats electorals. I aportarà la darrera hora i les primeres reaccions a la jornada electoral que es produeixin el mateix dilluns. En tot moment, els oients podran dir la seva a través de les xarxes socials o de la línia telefònica.

Dimarts arribarà l’hora de la informació de proximitat amb Connexió Local, el programa d’IB3 Ràdio en col·laboració amb les ràdios municipals de les Illes Balears.
El programa analitzarà els resultats de les eleccions municipals i com s’ha viscut la campanya des de les diferents ràdios locals de les illes. Parlaran de la cobertura que han fet les ràdios municipals a les eleccions. Analitzaran els resultats, els protagonistes i també els temes que més preocupen als municipis.
I tot això amb els responsables de 8 emissores locals de les Illes: Alcúdia Ràdio, Ràdio Pollença, Sa Pobla Ràdio, Titoieta Ràdio, Ràdio Artà Municipal, Capdepera Ràdio, Ràdio Calvià i Ràdio Illa de Formentera.