FONS+D%26apos%3BARMARI%3A+Celebram+el+dia+de+la+visibilitat+l%C3%A8sbica+amb+Bel+Olid

Dijous a les 21.00

FONS D’ARMARI: Celebram el dia de la visibilitat lèsbica amb Bel Olid

Aquesta setmana a Fons d’Armari celebrarem el 26 d’abril, dia de la visibilitat lèsbica, amb Bel Olid. L’escriptora, traductora, poetessa i presidenta de l’AELC (Associació d’Escriptors en Llengua Catalana) ens presentarà “Ferida, udol, viatge, illa”, el darrer llibre de poemes que ha publicat.

També farem un repàs de les propostes culturals més interessants per al cap de setmana. Entrevistarem Bibiana Schönhöfer, codirectora d’OUT!, la primera mostra de cinema de diversitat afectiva de les Illes Balears. I també parlarem amb l’artista Celeste, qui aquest divendres presentarà a Palma l’espectacle de dansa Wakefield Poole, visiones y revisiones.

Tancarem programa amb la presentació de “La meva família”, el conte infantil de la Fundació Dexeus Mujer, que pretén ser una bona eina pedagògica per fer entendre als més menuts de la casa la diversitat de famílies que els envolten i les diferents formes de concebre un nadó. Per arrodonir l’entrevista, coneixerem també el cas d’en Silve, el 50% d’una parella de menorquins que han estat pares de trigèmins per gestació subrogada.

Presentat per Xisco Nadal, Fons d’Armari és un magazín com qualsevol altre l’única particularitat del qual és que està fet des d’una perspectiva Lgtbi. És a dir, vol veure la realitat a través del prisma de les lesbianes, els gais, els transsexuals, els bisexuals i els intersexuals d’aquestes illes. Aquesta manera tan personal de fer ràdio l’ha fet creditor de la Menció de Qualitat a la Inclusió dels premis Radio Associació de Catalunya d’enguany.

Fons d’Armari, el programa heterofriendly d’IB3 Ràdio. Cada dijous de 21:00 a 22:00h, amb Xisco Nadal.