FEIM+KIL%C3%92METRES%3A+Entrevistam+Mavi+Garcia

Dilluns a les 18.00

FEIM KILÒMETRES: Entrevistam Mavi Garcia

Joan Martí i Mercè Valero entrevisten avui Mavi Garcia.  La mallorquina del’equip Movistar s’haproclamataquestcap de semana campionad’Espanya de contrarellotge i ha guanyat la medalla de bronze de ciclisme en ruta.  Dos èxits que arriben en la primera competició en què participa després de dos mesosd’inactivitat per un trencament de clavículaaLeige-Bastogne-Liege.

Per guanyar s’ha de saber competir i d’això en sap MaviGarciai tambéelsparticipants a l’Ultra Mallorca Man. Pep Lliteres, director de l’Ultra Mallorca Man, passarà també avui pels estudis de Feim Kilòmetres. L’Ultra Mallorca Manés un dels triatlons d’ultrafons de més distància del món.

Es pot convertir el greix en massa muscular?Què hi ha de veritat i què hi ha de mite? Ho explicarà Lucía Barca, fisioterapeuta, infermeraesportiva i coach nutricional de Menorca Trainers.

I per tancar el programa, Joan i Mercèens conviden avui a somiar. Carlos Suñer parlarà de somnis de pel·lícula en què el fet de córrer sempre esdevé protagonista.

Feim Kilòmetres,cada dilluns a les 18h i els dissabtes, redifusió, a les 7h, a IB3 Ràdio,amb Joan Martí i Mercè Valero.

Mallorca 106.8 FM

Menorca 88.6  FM

Eivissa i Formentera 3.7  FM

Totes les entrevistes, seccions i altrescontinguts del programa elstrobareu també a www.feimkilometres.com.