FEIM+KIL%C3%92METRES%3A+Cada+dilluns+amb+Joan+Mart%C3%AD+i+Merc%C3%A9+Valero

Dilluns a les 18.00

FEIM KILÒMETRES: Cada dilluns amb Joan Martí i Mercé Valero

No més kilòmetre a kilòmetre es conquereixen les grans fites. Joan Martí i Mercè Valero entrevisten avui Jordi Abad, director l’Everest Trail Race. Una cursa de sis etapes, 160 Kilòmetres i 29 mil metres de desnivell acumulat per les muntanyes del Nepal. Escoltarem Margalida Ramon i coneixerem la seva experiencia.

Una cursa ben especial és també la Cursa Camí de Ferro, que recorre el traçat de les vies del tren entre Palma i Sóller. El programa FEIM KILÒMETRES reviurà els millors moments de la mà dels seus protagonistes.

I entre els protagonistes de la Cursa Camí de Ferro hi ha el XIP de la setmana. Amanda Martín guanya el traçat dels 13 kilòmetres; això després de patir un trencament de costella a la Marató de Montserrat.

Quèés la crioteràpia? ho explicarà Lucía Barca, fisioterapeuta, infermera esportiva i coach nutricional de Menorca Trainers.

I entre moltes més coses, Carlos Suñer ens descobrirà avui la Barckley Marathons. Una carrera que en 33 anys  només 15 persones han acabat.  Sobre la taula, el documental BARKLEY MARATHONS, la cursa que es menja la teva joventut.

Feim Kilòmetres tots els dilluns a les 18h i els dissabtes, redifusió, a les 7h a IB3 Ràdioamb Joan Martí i Mercè Valero.

Mallorca 106.8 FM

Menorca 88.6  FM

Eivissa i Formentera 3.7  FM

Totes les entrevistes, seccions i altrescontinguts del programa elstrobareu també a www.feimkilometres.com