AL+DIA%3A+Ant%C3%B2nia+Jover%2C+candidata+de+Podem+Balears+al+Congr%C3%A9s%2C+a+Al+Dia

Dimarts a les 10h

AL DIA: Antònia Jover, candidata de Podem Balears al Congrés, a Al Dia

Aquest dimarts, a les 10h, entrevistarem Antònia Jover, candidata per Podem Balears al Congrés dels Diputats.

Serem al Parlament Balear per seguir el plenari i analitzarem l’actualitat amb Josep Pons Fraga, Margalida Ramis i Hugo Sáenz.

A les 10.30h farem la Revolta amb Raquel Agüeros i Josep Salmeron des de les Falles de València. Avui entrevistarem el cantant Cris Juanico que presenta nou disc.

A partir de les 11h, amb Pepo Rubio, coneixerem la companyia de teatre “Espai F” de Formentera. Valorarem amb BCN CheckPoint la curació, per segona vegada en la història, d’un pacient amb VIH.

Acabarem l’hora parlant de la nova botiga solidària que inaugura a Palma aquesta setmana l’ONG ‘Mallorca Sense Fam’.

A partir de les 12h, la informació més pròxima a Al Dia Illes. A Mallorca emetrem el debat de gestió municipal de Marratxí.

Al Dia és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, presentat per Rafel Gallego, que s’emet per IB3 Televisió de 9 a 10 del matí i que es pot escoltar de dilluns a divendres, entre les 9 h i les 13 h.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter (@AlDiaIB3) i al correu electrònic: aldia@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web ib3radio.com es pot seguir el programa en directe. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.