PEP%3A+Una+altra+oportunitat

Dilluns a les 22.15

PEP: Una altra oportunitat

En Pep se sent culpable i intenta compensar n’Elena proposant-li passar el dia junts. Per altra banda, en Toni fa una visita a en Jaume al banc, però veu qualque cosa que li dubtar del que està fent.

Mentrestant, en Josep i na Clara són al centre de dia mirant una capsa amb records de na Clara. En un moment donat troben un retall de diari antic on apareix la pastisseria de la padrina de na Clara. Sense pensar-ho dues vegades, decideixen partir junts per trobar-la. Tot d’una que en Pep i la resta se n’assabenten, i posen tots els seus esforços per localitzar la parella.

Segona temporada: en aquesta nova temporada en Pep assumirà la tasca de cuidador de son pare, amb tots els problemes que comporta i amb la sensació que només ell n’és el responsable. En Toni farà un gir a la seva carrera artística i s’implicarà més amb les atencions cap a son pare, mentre que en Josep  haurà d’aprendre a conviure amb la malaltia que continua avançant lentament, tot i que una nova amistat donarà esperança al seu dia a dia. Per altra banda, en Pep haurà d’aclarir els seus sentiments envers na Joana Maria i n’Elena i na Laura farà noves amistats.

Pep està interpretada per Toni Gomila, Miquel Gelabert, Llum Barrera, Judith Diakhate, Joan Miquel Artigues, Caterina Adrover, Núria Hosta, Maria Bauzà i Carles Molinet.

Podreu recuperar aquesta emissió al nostre servei a la carta de la pàgina web, de la nostra App i al canal de YouTube d’IB3. Pep s’emet dilluns a les 22.15 h a la televisió pública de les Illes Balears.

 Pep és una sèrie d’IB3 produïda per Singular i dirigida per Ferran Bex, Juan Ortega i Miquel Verd.

Cançó i videoclip oficial i llista musical a Spotify

Aquesta temporada té la cançó oficial ‘Pep’ del grup Dasouza i amb el videoclip que es va estrenar el passat mes de gener i que podeu recuperar a l’enllaç del canal de YouTube d’IB3:  https://youtu.be/aqU_SHLNneg. També podeu gaudir de la llista de reproducció musical de la sèrie a Spotify: http://bit.ly/PlaylistPep.