CINEMA%3A+La+gran+familia+espa%C3%B1ola

Dissabte a les 23.05

CINEMA: La gran familia española

Dissabte, a Cinema IB3 s’estrena la pel·lícula La gran familia española, una comèdia, dramàtica i romàntica dirigida per Daniel Sánchez Arévalo.

Aquesta pel·lícula està protagonitzada pels actors Quim Gutiérrez, Antonio de la Torre, Patrick Criado, Verónica Echegui, Roberto Álamo, Héctor Colomé, Miquel Fernández, Arancha Martí, Sandra Martín, Sandy Gilberte, Raúl Arévalo, Pilar Castro, Rodrigo Poisón i Alicia Rubio.

A més, la producció va ser guanyadora de 2 premis Goya de les onze nominacions totals aconseguides. A més, també va aconseguir una gran quantitat de nominacions (millor guió, director i pel·lícula) en diferents festivals de cinema com els premis Platí o Forqué.

La trama de la pel·lícula ens situa durant la final del mundial de futbol a Sud-àfrica quan se celebren unes noces. Aquest dia, mentre Espanya sencera es paralitza, una família amb cinc fills de noms bíblics (Adán, Benjamín, Caleb, Daniel i Efraín) s’enfronten també al partit més important de la seva vida: Casar-se.

Seran capaços de guanyar? Val guanyar de qualsevol manera? S’ha de jugar a l’atac o és millor defensar i jugar al contracop?

El promès, Efraín, amb els seus devuit anys acabats de complir, és el menor dels cinc germans, i representa l’Espanya guanyadora, la que no té complexos, la que té barra, la del “tiki-taka”, la que se sent capaç de tot, davant els seus germans que són un clar exemple de l’Espanya que s’estanca en quarts de final, la de les inseguretats, la de la por.

I és que en la vida, com en el futbol, la fórmula para aconseguir l’èxit és una mescla d’estratègies, decisions, ganes, il·lusió, fortalesa, empenta, i un poquet de sort.

La gran familia española s’emet el dissabte a les 23.05 h a IB3 Televisió.