AIXOPLUCS%3A+Relats+de+superviv%C3%A8ncia

Divendres a les 22.15

AIXOPLUCS: Relats de supervivència

Aquesta setmana, el programa Aixoplucs estrena el seu segon capítol. Un retrat fidel de persones que lluiten dia a dia per tirar endavant, ateses pels professionals dels Serveis Socials. En aquest nou capítol, tenim tres nous protagonistes:

Rosa, dona d’origen colombià que arribà a Mallorca mentre fugia de la violència del seu país, on el seu marit va desaparèixer a un foc encreuat. Víctima de maltractament masclista a les Balears, forma part d’un grup de dones que impulsen els Serveis Socials de l’Ajuntament de Manacor.

Lisbeth, membre d’una família desestructurada i víctima d’abusos, ens mostrarà la seva nova vida avui dia: resident d’un pis d’emancipació per a joves i estudiant d’Educació Social a la UIB, amb una clara vocació d’ajudar les persones que passen per situacions semblants a la seva.

Jenny, jove discapacitada de denou anys, ens mostrarà la seva magnífica relació que comparteix amb sa mare i les activitats que desenvolupa a Eivissa, la seva illa de residència.

Aixoplucs s’emet els dissabtes a les 22.15 h a la Televisió Pública de les Illes Balears.

A més de l’emissió habitual a la televisió, podreu mirar aquest programa en directe a la plana web IB3.org i també el trobareu a la secció “A la carta”.