Entram+al+taller+de+Miquel+Segura%2C+ceramista+de+prestigi+internacional

22 11 2022

Entram al taller de Miquel Segura, ceramista de prestigi internacional

Emplatam IB3 entra al taller de Miquel Segura ceramista de prestigi internacional instal·lat a Santa Eugènia. Li agrada mesclar les arrels mediterrànies amb les orientals.

📡Programa complet del primer capítol, amb Santa Eugènia i Algaida com a protagonistes. #ALaCartaIB3: bit.ly/3EQxaN2

Emplatam és un programa en què s’entremescla la gastronomia, el producte local, el paisatge, l’artesania, el comerç de proximitat, l’emprenedoria, la cultura, la diversitat generacional i el patrimoni dels 14 pobles que conformen el Pla de Mallorca.

12 capítols

En el decurs de 12 capítols, una food truck conduïda per un cuiner, els presentadors del programa, Inès Mateu i Ramon Vanrell i els batles del Pla de Mallorca recorreran la mancomunitat per mostrar-nos els 14 municipis que la conformen. I ho faran d’una manera ben entretinguda perquè els batles s’aniran entrellaçant durant el recorregut, de tal manera que qui ha fet d’amfitrió en un capítol serà el visitant del següent i així consecutivament.

Emplatam IB3 s’emet dimarts a les 22.15  hores a IB3 Televisió. Podeu veure aquest programa a la plana web en directe I recuperar aquest contingut al servei a la carta. A xarxes socials podeu interactuar amb l’etiqueta #Emplatam IB3.