650.000 persones segueixen l’ascens del RCD Mallorca i les festes de Sant Joan a través dels continguts online d’IB3

EPRTVIB informa

Aquest cap de setmana les Illes Balears varen viure dos esdeveniments multitudinaris: l’ascens a Primera Divisió del RCD Mallorca i les festes de Sant Joan de Ciutadella. IB3 va estar al costat de la informació, oferint una cobertura especial a ràdio, televisió i a online. A l’equip de ràdio i televisió s’hi ha sumat un nou equip dedicat exclusivament al món online, el que ha permès que 650.000 persones visquessin aquestes dues celebracions a través Facebook, Twitter, Instragram i Youtube.

Els usuaris online d’IB3 han tingut al seu abast 270 continguts dedicats exclusivament a les Festes de Sant Joan i a la cobertura de l’ascens del RCD Mallorca.

 

Les festes de Sant Joan de Ciutadella foren seguides per 400.000 persones i comptarem 200 publicacions i 8 streamings que pogueren ser seguits per YouTube i 2 d’ells també per Facebook i Twitter. Una de les publicacions que més èxit va tenir va ser la interpretació a càrrec de la Banda de Música Ciutadella del tema “La venda”, de l’eurovisiu Miki Nuñez, que ha estat vista per 100.000 persones i ha provocat 32.000interaccions entre els seus seguidors.

 

Per la seva banda, l’ascens del RCD Mallorca fou seguida d’aprop per 250.000 persones qui estigueren pendents de les 70 publicacions que es varen fer a les xarxes socials. A més, també es va poder seguir a YouTube la celebració de l’equip en el seu trajecte amb autobús així com la festa final a la plaça de les Tortugues.

 

En aquests bons resultats s’hi ha de sumar l’excel·lent cobertura a TDT, on ambdós actes han aconseguit reunit davant la televisió a 250.000 persones, una de les audiències més altes dels darrers anys. L’emissió més vista han estat els jocs des Pla, que aplegaren 127.000 espectadors en televisió.