X

66 escoles s’uneixen per “rompre la cadena” de la violència masclista

Pel Dia de l'Eliminació de les Violències contra les dones, el col·lectiu Feminisme a l'escola, ha llençat un vídeo protagonitzat per docents, alumnes i famílies

22/11/2020

66 escoles s’uneixen per “rompre la cadena” de la violència masclista

66 centres educatius de les Illes s’han unit per reclamar la fi de la violència masclista. Amb motiu del Dia Internacional de l’Eliminació de les Violències contra les dones, el col·lectiu Feminisme a l’escola, ha llençat un vídeo protagonitzat per docents, alumnes i famílies.

RompLaCadena és un recull de petits canvis que es poden fer per posar fi a la violència contra les dones. És el vídeo manifest del pròxim 25 de novembre impulsat per Feminisme a l’escola i amb la participació de centres educatius. I, on més podem trobar masclisme?

Segons la professora i membre de Feminisme a l’escola, Maria Homar, els joves tenen més consciència que les generacions anteriors. I des de l’escola es fomenta aquest ensenyament per créixer en la igualtat, però encara queda camí per fer. Enguany, a Mallorca ja han estat assassinades tres dones a mans de la seva parella. I des del 2003, en àmbit estatal, ho han estat més de 1070 dones.


Augmenten un 20% les demandes d’atenció i acompanyament de dones víctimes de la violència masclista
Puja un 40% la demanda d’assistència psicològica de victímes de violència masclista al Consell de Mallorca
L’Institut Balear de la Dona rep enguany un 20% més de consultes per violència masclista
Més d’1,6 milions d’infants a Espanya viuen en llars amb violència masclista

22/11/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris