X

El lloguer vacacional manté i fins i tot augmenta les reserves de cara a juliol i agost

La patronal del sector, HABTUR, assegura que el propietaris ja ho tenen tot a punt per rebre clients

16/05/2020

El lloguer vacacional manté i fins i tot augmenta les reserves de cara a juliol i agost

La patronal de l’habitatge vacacional HABTUR veu amb moderat optimisme la temporada d’estiu. Si bé les reserves que tenia entre Pasqua i juny ja són història, de cara a la segona part de l’any, el panorama ja pinta d’un altre color.

“Hi comença a haver un cert moviment de noves reserves de cara també a temporada alta, juliol i agost i setembre també. El sector vacacional és el que es recuperarà primer i és el més segur, perquè el viatger està dins un entorn privat i només està en contacte amb les persones amb qui ha decidit viatjar”, assegura Maria Gibert, gerent d’Habtur.

Els habitatges vacacionals hauran de seguir unes mesures d’higiene recollides en un protocol sanitari que, en teoria, el govern estatal ha d’aprovar i fer oficials dimecres de la setmana que ve. Entre les mesures d’aquest protocol hi ha la desinfecció de totes les superfícies, mantenir les distàncies de seguretat a cada check-in i check-out, etc.

A partir de la setmana que ve, quan ja estigui aprovat el protocol, els habitatges vacacionals ja estaran a punt per poder rebre els turistes.

HABTUR aglutina devers 20.000 habitatges vacacionals, que representen més de 120.000 places turístiques, és a dir un 20% de tots els allotjaments turístics de les Illes Balears.


El sector hoteler de Palmanova i Magaluf volen iniciar la temporada el juliol
Reaccions desiguals al decret llei de mesures urgents per a l’impuls de l’activitat econòmica

16/05/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris