X

Els tutors valoraran si hi ha hagut contactes estrets amb un positiu a una classe a partir de primer de Primària

És un canvi en el protocol que es va començar a aplicar la setmana passada

22/09/2020

Els tutors valoraran si hi ha hagut contactes estrets amb un positiu a una classe a partir de primer de Primària

  1. A partir de primer de primària les mascaretes són obligatòries. És per això que a partir d’aquest nivell educatiu si hi ha un positiu, però s’ha respectat la distància de seguretat i no ha estat en contacte amb algú altre més de 15 minuts sense mascareta es considerarà que no hi ha hagut contactes estrets. Per tant no farà falta aïllar altres infants. En cas contrari, serà el tutor qui valorarà si s’han complert les mesures de seguretat per decidir qui més ha de quedar a casa 14 dies.

Un equip format per sis persones serà el responsable de fer el seguiment de casos de COVID-19 als centres educatius a les Pitiüses a través d’Educovid, un nou servei que s’encarrega del rastreig, i les PCR a les escoles, a més de coordinar totes les actuacions en cas d’un positiu en l’àmbit educatiu.

L’APIMA DE S’OLIVERA S’OPOSA AL PROTOCOL

A l’Apima de l’escola de S’Olivera, a Eivissa, no estan d’acord amb el canvi en el protocol després que es donés un positiu a un classe de Primària d’aquest centre educatiu el passat divendres. La resta d’alumnes no hauran de fer quarantena i els pares creuen que sí que s’hauria de mantenir. L’Associació Professional de Docents d’Eivissa, per la seva banda, assegura que es carrega molta responsabilitat als tutors.


252 infants i joves i 60 docents dels centres de les Illes donen positiu de Covid-19
El Govern assegura que no hi ha transmissió directa de Covid-19 a les escoles
40 aules aïllades, el balanç de la primera setmana de classes

22/09/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris