X

L’OCB s’acosta al 60è aniversari amb una nova edició de la festa Estellés

Un homenatge al poeta valencià que suposarà una trobada amb altres associacions d'altres punts de parla catalana

19/09/2022

L’OCB s’acosta al 60è aniversari amb una nova edició de la festa Estellés

L'Obra Cultural Balear torna a celebrar la Festa Estellés en homenatge al poeta valencià a les portes dels 60 anys de l'entitat. / Foto: Escriptors.cat)

En el marc dels actes per celebrar el seu seixantè aniversari, l’Obra Cultural Balear (OCB) torna a commemorar aquest dimecres 21 la festa Estellés, un homenatge al poeta valencià Vicent Andrés Estellés que suposarà una trobada amb altres associacions d’altres punts de parla catalana. Com a novetat d’enguany es podrà seguir en directe per les xarxes socials, segons ha anunciat el president de l’entitat, Joan Miralles, al programa Al Dia d’IB3 Ràdio.

Es farà un sopar al qual cal inscriure’s prèviament i després, el poeta llucmajorer Sebastià Alzamora recitarà un recull de poemes d’Estellés. Serà el prolegomen de la diada anual per als socis que els reunirà a l’hostatgeria de Lluc el diumenge 25 amb activitats des del matí fins al capvespre. L’entitat per la llengua arriba a les sis dècades amb “bona salut, tot i que el camí, alguns dels anys, ha estat difícil”, ha admès Miralles. El 2023 serà un any dedicat a celebrar aquesta fita amb concerts, xerrades, sopars, trobades culturals, passejades i altres esdeveniments.

19/09/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris