X

Reoberts al trànsit els carrils del Passeig Marítim de Palma tallats per l’esvoranc

A part de la reparació del tram de canonada afectat, s'ha realitzat també una compactació i un nou asfaltatge de 240 metres de la calçada i de 120 metres a cada costat de l'esvoranc

02/03/2023

Reoberts al trànsit els carrils del Passeig Marítim de Palma tallats per l’esvoranc

/ Autoritat Portuària de Balears.

Els quatre carrils del passeig Marítim de Palma han quedat reoberts completament a la circulació dijous horabaixa, després del trencament d’un col·lector de fecals que va causar l’enfonsament de la calçada a l’altura dels jardins de Natzaret, a causa de les intenses pluges d’aquesta setmana.

L’Autoritat Portuària de Balears ha matisat que l’avaria es va produir en la xarxa de sanejament, que és titularitat de l’Empresa Municipal d’Aigua i Clavegueram (Emaya) i no està relacionada amb els treballs de remodelació del passeig Marítim.

“Tècnics municipals d’Emaya i de la Unió Temporal d’Empreses, responsable de l’obra de remodelació del passeig, han treballat a contrarellotge per a esmenar l’avaria, així com per restituir el trànsit que, des de dimarts romania parcialment tancat amb un sol carril en sentit Portopí”, ha explicat l’APB.

A part de la reparació puntual del tram de canonada afectat, s’ha realitzat també una compactació i un nou asfaltatge de 240 metres de la calçada i de 120 metres a cada costat de l’esvoranc, amb l’objectiu de restablir els reblaniments de la calçada produïts arran de l’avaria.


El Col·legi d’Enginyers de Camins lamenta l’endarreriment històric en la modernització de les infraestructures hídriques a Palma

02/03/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris