A+%E2%80%98Connexi%C3%B3+Local%E2%80%99+parlam+de+la+suspensi%C3%B3+de+les+excavacions+a+la+ciutat+romana+de+Pol%C2%B7l%C3%A8ntia+a+causa+de+la+Covid-19

Dimarts a les 20.00h

A ‘Connexió Local’ parlam de la suspensió de les excavacions a la ciutat romana de Pol·lèntia a causa de la Covid-19

Avui a Connexió Local coneixem quina feina es fa aquest estiu a la ciutat romana de Pol·lèntia. Un estiu atípic en què s’ha hagut de cancel·lar la campanya d’excavacions que es feia cada juliol. Un tema que ens arriba d’Alcúdia Ràdio i que ampliam amb l’arqueòleg Miquel Angel Cau, codirector de les excavacions.

A la nostra secció dedicada a la premsa forana, avui coneixem la revista Díngola de Sineu. Parlam dels seus continguts i de la seva funció de proximitat amb Joan Vanrell i Marta Bergas, membres del Consell de Redacció de la revista.

Amb Titoieta Ràdio, vos explicam com serà el programa de les Festes de Sant Jaume a Algaida. Unes festes en què s’han hagut d’anul·lar els actes més multitudinaris. Ens ho explica Biel Sastre de Titoieta Ràdio.

Connexió Local és un programa d’IB3 Ràdio dirigit i presentat per Magda Cortès, que vol donar a conèixer la tasca de les ràdios de proximitat i del periodisme local. Un espai que és possible gràcies a la col·laboració de les emissores locals de les Illes. En formen part: Ràdio Illa, Ràdio Artà Municipal, Ràdio Pollença, Alcúdia Ràdio, Sa Pobla Ràdio, Titoieta Ràdio i Ràdio Calvià.

Ha rebut el premi Ràdio Associació de Catalunya 2019 al Millor Programa de Ràdio Local.

‘Connexió Local’ s’emet cada dimarts a les 20h per IB3 Ràdio, i es pot sentir en redifusió a les ràdios locals col·laboradores.