IB3+TELEVISI%C3%93%3A+M%C3%A9s+actualitat%2C+m%C3%A9s+directe%2C+m%C3%A9s+entreteniment+i+m%C3%A9s+proximitat

EPRTVIB informa

IB3 TELEVISIÓ: Més actualitat, més directe, més entreteniment i més proximitat

Aquests canvis permetran un major pes a la programació amb continguts de producció pròpia basats en l’actualitat del dia

 A partir de dilluns 15 de març, la televisió pública de les Illes Balears enceta una nova etapa a la seva programació, de dilluns a divendres, i incrementa la presència de més continguts basats en la informació de darrera hora i en l’actualitat dels temes de màxim interès pels ciutadans de les Balears.

Ens acompanyes? Entreteniment, actualitat, directe i proximitat són els pilars sota els quals treballarà la televisió pública de les Illes Balears en aquesta nova etapa i que, a més, seguirà apostant per adaptar els seus continguts per consum a la televisió i a les diferents plataformes en línia.

El magazín d’actualitat Els dematins, presentat per Neus Albis i Maria Salas, a partir de dilluns, presentarà una renovació estètica i tecnològica amb noves pantalles de darrera generació.

De dilluns a divendres a les 15.30 h, Santi Taura compartirà amb l’espectador la seva passió pel receptari tradicional balear.

La següent novetat del dia arribarà just en acabar l’edició d’IB3 Notícies migdia a les 15.30 h, que a partir de dilluns passarà el relleu al programa Cuina amb Santi Taura. Un programa que renova la seva imatge de programa i incorpora no un, sinó fins a 4 sets de cuina diferents. A tot això, hi hem d’afegir les millors receptes i consells del nostre xef, Santi Taura -guanyador d’una Estrella Michelin- que ens delectarà amb receptes sempre utilitzant producte local i de temporada.

Una altra de les novetats del programa seran els consells del nostre xef que s’emetran cada dia minuts abans de l’informatiu migdia i amb els quals  Santi Taura ens sorprendrà per tal que puguem seguir les seves passes al món gastronòmic.

Serà a partir de les 15.50 h, quan Llum Barrera ens farà aconseguir molts de doblers i ens oferirà moltes rialles amb els seus concursants al concurs Agafa’m si pots.

Més entreteniment i més directe. Al voltant de les 17 h començarà el magazín de l’horabaixa Cinc Dies que ampliarà el seu horari fins a les 20.30 h.

Marta Garau, Alba González, Marina Andreu, Antònia Ferrer i Jaume Noguera conduiran el programa, de dilluns a divendres, per fer arribar als espectadors l’actualitat del dia en clau de tertúlia, amb connexions en directe amb els diferents municipis i amb entrevistes amb els personatges que marquen la informació social i cultural del dia a dia a les Illes Balears. Els cinc presentadors ens acompanyaran al llarg de l’horabaixa fins a arribar a l’IB3 Notícies vespre.