Aconsegueix+32.000+oients+diaris+segons+la+segona+onada+de+l%E2%80%99Estudi+General+de+Mitjans

IB3 Ràdio informa

Aconsegueix 32.000 oients diaris segons la segona onada de l’Estudi General de Mitjans

IB3 Ràdio duplica la seva audiència. Aconsegueix 32.000 oients diaris segons la segona onada de l’Estudi General de Mitjans (EGM) feta pública avui i que analitza les dades corresponents als mesos d’abril i maig de 2023.

Aquest increment és notable en el tram informatiu d’hora punta de la ràdio. A les 7 del matí, IB3 és la segona emissora més escoltada de les Balears, només superada per la Cope, una dada que posa de manifest que els ciutadans de les Illes trien la ràdio pública per a informar-se del que passa a l’arxipèlag i en la resta del país.

També és destacable la pujada del programa d’anàlisi informatiu «Entre Avui i Demà», que es converteix en el tercer programa més escoltat de les Balears en una franja radiofònica amb molta competència.

A més, IB3 continua sent la ràdio generalista amb l’audiència més jove de les Balears, amb una mitjana de 46 anys. D’aquesta manera, IB3 Ràdio esdevé l’emissora de referència per als oients de parla catalana a les Balears. És a dir, som la primera opció dels oients que escolten ràdio generalista en català.

A tots els oients que cada dia escolten IB3 Ràdio, gràcies.