ACTUALITAT+IB3%3A+Es+presenta+la+s%C3%A8rie+Jasmine+i+Jambo%2C+coprodu%C3%AFda+per+TV3+i+amb+la+participaci%C3%B3+d%E2%80%99IB3

17 12 2021

ACTUALITAT IB3: Es presenta la sèrie Jasmine i Jambo, coproduïda per TV3 i amb la participació d’IB3

Aquest dissabte 18 de desembre es presentarà a Barcelona la nova sèrie d’animació Jasmine i Jambo, amb música i cançons de Marc Parrot i amb les veus d’Anna Moliner i de Tomeu Penya. Tots tres assistiran a l’acte, juntament amb la resta de l’equip i de representants de Televisió de Catalunya i IB3.

La sèrie Jasmine i Jambo consta de 52 capítols de set minuts de durada i s’adreça tant al públic més petit com als seus pares i mares, sobretot a través de la música. Està produïda per Teidees, en coproducció amb Televisió de Catalunya i amb la participació d’IB3 i de l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC). Està dirigida per Sílvia Cortés i produïda per Marta Alonso. Jasmine i Jambo compta amb la música original de Marc Parrot i amb les veus d’Anna Moliner i de Tomeu Penya.

La nova sèrie d’animació arribarà a IB3 Televisió per a tots els espectadors de les Illes Balears dins la seva programació per al 2022.

El mes de novembre passat, aquesta producció va guanyar el Gran Premi a la millor sèrie d’animació internacional a la segona edició del Festival Ecran Jeunesse, que va tenir lloc a la localitat occitana de Banhèras de Bigòrra, al departament francès dels Alts Pirineus.

L’acte de presentació de la sèrie tindrà lloc aquest dissabte, a les 12.45 h, al carrer Jesús, 5, de Barcelona.

Sinopsi de la sèrie:

Jasmine i Jambo és una sèrie que parla de música. Els protagonistes són dos amics, la Jasmine i el Jambo, bojos per la música que viuen en un lloc, on tot és musical, Soundland. Tot el que fan o experimenten té relació amb la música. Els objectius de la sèrie són enllaçar la música amb la vida i les emocions i explicar conceptes musicals a través d’una aventura.

Jasmine i Jambo acaba de ser premiada el novembre del 2021 al Festival Ecran Jeneusse  amb el GRAND PRIX SERIE ANIMEÉ INTERNATIONALE.