AGAFA%26apos%3BM+SI+POTS%3A+Ant%C3%B2nia+Jaume+pren+el+relleu+com+a+presentadora+del+divertit+concurs+d%E2%80%99IB3+Televisi%C3%B3

17 09 2021

AGAFA’M SI POTS: Antònia Jaume pren el relleu com a presentadora del divertit concurs d’IB3 Televisió

Dilluns comença la nova temporada del programa ‘Agafa’m si pots’

Aquest dilluns, 20 de setembre, el programa d’IB3 Televisió Agafa’m si pots estrena la seva nova temporada amb una gran novetat, Llum Barrera, qui ha presentat l’espai des del primer dia d’emissió, passarà el relleu a l’actriu i periodista Antònia Jaume.

 

La trajectòria professional d’Antònia Jaume es desenvolupa majoritàriament a Barcelona, tot i que cada vegada que sorgeix una oportunitat de treballar a Mallorca, no la deixa escapar.

En teatre destaquen els seus treballs al Teatre Nacional de Catalunya, al Teatre Lliure i a la Sala Becket amb muntatges com La nit de la iguana, direcció de Carlota Subirós; La rambla de les floristes, direcció de Jordi Prat i Coll; Actes obscens en espai públic, direcció d’Albert Arribas; Mort de dama, direcció de Rafel Duran; El jardí, direcció d’Albert Arribas; La desaparició de Wendy, direcció d’Oriol Broggi, Ells no poden morir, direcció de Xavier Albertí; 4 D òptic, de Javier Daulte, etc.

En televisió va protagonitzar la sèrie diària Laberint de passions a IB3 Televisió i va col·laborar en Amor de cans  i Mai neva a Ciutat a la mateixa televisió. També ha participat en sèries com Un golpe de suerte (Telecinco) i Polseres vermelles (TV3), aquesta darrera sèrie també s’emet diumenge en acabar l’IB3 Notícies migdia cap de setmana.

Agafa’m si pots s’emet de dilluns a divendres, a les 16 hores a IB3 Televisió.

Aquest concurs fa quatre anys que es va estrenar a IB3 Televisió i amb aquest format també s’emet a altres televisions autonòmiques com TV3, Canal Sur, Canàries, ETB i Aragón TV.

Passa la setmana amb IB3 Televisió. On siguis, amb tu! Aquesta és l’aposta que la televisió pública de les Illes Balears farà amb l’objectiu de convertir-se en el mitjà de referència per acompanyar els seus espectadors des de primera hora del dia i fins a acabar-lo.

Segueix-nos a les xarxes socials amb l’etiqueta: #NovaTemporadaIB3.