Agafa’m si pots, Cap de setmana
Estrena

Dissabte a les 15.00h

El carismàtic presentador, reporter i escriptor, Quique Jiménez, més conegut com Torito, serà el conductor del concurs d’IB3 Televisió, Agafa’m si pots, Cap de setmana.

L’artista ciutadellenc ja ha presentat i participat en anteriors programes d’IB3, com “Joc i gols”, “LALALA” i “Trolley”, i va agafar el relleu de Llum Barrera durant aquest darrer agost.

Agafa’m si pots, Cap de setmana és un concurs diari de preguntes i respostes, en el qual els concursants s’enduran una bona quantitat de doblers en funció dels seus coneixements i també, de la seva estratègia de joc. Però per damunt de tot, Agafa’m si pots, Cap de setmana és un programa amb bon humor, en què no es requereixen grans coneixements per participar-hi. El que sí que és imprescindible és estar disposat a passar-ho bé.

Torito estarà acompanyat de 6 concursants de totes les Illes que competiran durant cada cap de setmana per arribar a l’escala de la prova final. Allà es veuran cara a cara. Només un podrà guanyar el pot del programa.

Agafa’m si pots, Cap de setmana s’emet dissabtes i diumenges a les 15.00 h. Segueix l’etiqueta #AgafamSiPotsIB3 i envia’ns els teus comentaris.