AGAFA%26apos%3BM+SI+POTS%3A+El+concurs+presentat+per+Llum+Barrera+arriba+divendres+als+seus+800+programes

EPRTVIB informa

AGAFA’M SI POTS: El concurs presentat per Llum Barrera arriba divendres als seus 800 programes

Més de 900 concursants de les Illes Balears han passat pel programa al llarg dels 4 anys en antena

Aquest divendres, 26 de març, el programa d’IB3 Televisió Agafa’m si pots arriba al programa número 800 dins la seva 11a temporada. Un concurs presentat per Llum Barrera i molt estimat per la nostra audiència, tal com demostren els 730.000 espectadors que l’han vist en qualque moment, amb quotes de pantalla sempre per damunt de la mitjana de la cadena.

Fent balanç en aquests 4 anys en antena han passat 900 participants pel concurs que enguany va tornar amb moltes novetats: un nou decorat, nou grafisme i també, noves proves, la de “veritable/fals”, en la qual els concursants han de descobrir si les afirmacions que els llança Llum Barrera sobre un tema són certes o han estat inventades per l’equip de guionistes del programa.

Però si hem de destacar un dels punts forts de l’èxit del programa és el de la nostra estimada presentadora Llum Barrera, que ha esdevingut una de les cares més estimades de la cadena, essent, a més, una de les professionals televisives mallorquines més importants del país. A més, cal destacar que aquest format de programa sol tenir manca de presència femenina en molts de concursos a canals de televisió generalista, essent Llum Barrera l’única dona de tot l’Estat amb un programa diari.

Aquest programa també ha comptat amb una versió de cap de setmana presentada pel menorquí Quique Jiménez (Torito), i s’ha convertit en un dels programes de tot el cap de setmana més vists durant diverses temporades.

Agafa’m si pots és un format original de la televisió pública basca i també s’emet a altres televisions autonòmiques com TV3, Canal Sur, Canàries, ETB i Aragón TV. A més, el programa ha estat finalista als premis Iris de l’Acadèmia de TV i del premi Pello Sarasola de FORTA.

Agafa’m si pots s’emet de dilluns a divendres, a les 16 h a la televisió pública de les Illes Balears.