AGAFA%26apos%3BM+SI+POTS%3A+Estrena+una+nova+temporada+amb+un+pot+r%C3%A8cord+de+56.600+euros

EPRTVIB informa

AGAFA’M SI POTS: Estrena una nova temporada amb un pot rècord de 56.600 euros

El concurs d’IB3 Televisió presentat per Llum Barrera s’ha consolidat a la graella de la televisió pública balear després de quasi 4 anys en emissió

Aquest dilluns, 1 de febrer, el programa d’IB3 Televisió Agafa’m si pots estrena la seva 11a temporada. Després de mesos de redifusió a causa de les mesures de prevenció i control de la pandèmia de la COVID-19, el concurs presentat per Llum Barrera torna a la graella de la cadena autonòmica amb un pot rècord de 56.600 euros, premi mai aconseguit pel programa.

A més, el popular concurs torna amb bastantes novetats: un nou decorat, nou grafisme i també, noves proves, la de “veritable/fals”, en la qual els concursants sobre un tema hauran de descobrir si les afirmacions que els llança Llum Barrera són certes o han estat inventades per l’equip de guionistes del programa.

 

El renovat plató presentarà un disseny diferent, amb elements decoratius molt més moderns que units a la il·luminació, projectaran una gamma de colors completament diferent. El logo, la capçalera, les ràfegues, i el grafisme i la tipologia de lletra també han canviat per a dotar al programa d’una imatge molt més alegre i actual.

Agafa’m si pots s’emet de dilluns a divendres, a les 15.30 hores a IB3 Televisió.

Agafa’m si pots aviat farà quatre anys que es va estrenar a IB3 Televisió i aquesta serà la seva 11a temporada. Recordem que aquest format també s’emet a altres televisions autonòmiques com: TV3, Canal Sur, Canàries, ETB i Aragón TV.