AGAFA’M SI POTS
Tindrà la seva versió NIT

Dissabte a les 21.00

06/01/2018 21:00

El concurs d’IB3 Televisió s’estrenarà aquest dissabte en horari de ‘prime time’, amb la participació dels concursants més destacats de l’any

El programa de preguntes i respostes presentat per Llum Barrera, Agafa’m si pots, del Grup MEDIAPRO, tindrà la seva versió en horari de màxima audiència Agafa’m si pots NIT aquest 2018. Serà un concurs amb més proves, un premi final major i en el qual tornaran a competir concursants que ja han passat pel programa.

L’espai d’una hora s’emetrà cada dissabte a partir de les 21 hores, a IB3 Televisió, i analitzant la bona marxa del concurs de sobretaula, amb una mitjana de 5% de quota de pantalla en la seva última temporada, es preveu que tindrà èxit.

D’altra banda, l’emissió de migdia actualitzarà la seva imatge gràfica a partir de dilluns 8 de gener i ho farà després de renovar-se fins a l’estiu de 2018.

Especials de Nadal

Agafa’m si pots també ha celebrat Nadal amb programes especials i benèfics, en què han participat cares conegudes de la cadena com Toni Terrades, Xavier Garcia i Virginia Galiano, (presentadors dels Informatius de la cadena), Melissa Aliaga de l’espai Méteo, Pedro Carbonell, Jaume Coll i Miquel Calent, protagonistes en diferents espais d’entreteniment d’IB3; i les actrius Laura Pons, Esther López i Queralt Albinyana.

El premi final diari de 1.000 euros, aconseguit per tots ells, ha estat destinat a diferents associacions i entitats benèfiques que treballen a les illes o des d’aquestes en projectes d’ajuda excel·lents.

A més, per finalitzar l’any, IB3 va elegir Llum Barrera, presentadora de les dues edicions de Agafa’m si pots, per a la retransmissió de les seves campanades.