Agenda+d%26apos%3Bactivitats+culturals+per+aquest+cap+de+setmana

A Entusiastes d'Ib3 Ràdio us fem un repàs de les activitats culturals disponibles per a divendres 5 de febrer, dissabte 6 de febrer i diumenge 7 de febrer

Agenda d’activitats culturals per aquest cap de setmana

A Entusiastes d’Ib3 Ràdio us fem un repàs de les activitats culturals disponibles per a divendres 5 de febrer, dissabte 6 de febrer i diumenge 7 de febrer.


El podeu sentir aquí

A MENORCA, hi podem veure tres exposicions:

-Alaior. Convent de Sant Diego. “El firmament de Menorca”, exposició d’astrofotografia. De dimarts a diumenge de 18.30 a 20.30 hores

-Ciutadella. El Roser. Continua l’exposició de pintura “El Sant Antoni: 17 anys del Premi de Pintura de Menorca, 1991-2007”, un recull de les obres guanyadores d’aquest premi de pintura. Fins al 20 de febrer. Horari: de dilluns a dissabte de 10:30 a 13:00 h i de 17 a 20 h.

-Maó. Sala Sant Antoni. Exposició “Javier Coll, 45 anys de fotoperiodisme”. Acaba dissabte dia 6 de febrer. De dilluns a divendres de 18 a 21 h. Dissabtes d’11 a 14 h i de 18 a 21 hores.

També a Menorca podem gaudir de l’activitat online “Cocteleria local i música en viu”, amb Àngel Allès i Joan Marquès. Dissabte, a partir de les 19 h.  L’emissió es farà a través del Facebook i l’Instagram de Fra Roger i Shake in Menorca.

A MALLORCA us recomanam:

-Divendres  5 de febrer a les 19 h el caixa fòrum de Palma dona el tret de sortida a una nova edició de Trobades amb…. Un cicle de converses per conèixer de prop els creadors més destacats del panorama artístic actual i les seves trajectòries professionals. La primera trobada serà amb el Sr. Garcia. 

-Dissabte 6 de febrer, al teatre de Petra: concert de la vereda. A les 6 del capvespre.

-A la Sala La Fornal de Manacor. Dissabte, concert “30 anys de trajectòria de Damià Timoner”. Diumenge, teatre infantil: “Gepeto i Pinotxo”. Les dues activitats a partir de les 6 del capvespre. 

A EIVISSA, us fem una proposta de cinema online:

-Sala de cultura Sant Jeroni (Sant Josep). Projecció de cinema independent i virtual. “La família que tu tries”. Una road movie simpàtica i emotiva que pots veure en línia. Zak és un jove amb Síndrome de Down que s’escapa de la seva residència per perseguir el seu somni de convertir-se en un lluitador professional en una escola de lluita. Per accedeix a la Sala Virtual de cine de Can Jeroni cal omplir el formulari de registre que es troba a l’enllaç: cultura.santjosep.org/ La película estarà disponible des de divendres, 5 de febrer a les 20:00 hores fins al diumenge, 7 Febrer a la 23:55 hores.

A FORMENTERA:

La Sala d’Exposicions ‘Ajuntament Vell’ acull l’exposició “Autorretratos”, de Cristoph Steinmeyer. Acaba dissabte. Es tracta d’una mostra d’art hiperrealista. Composada per cinc autorretrats de gran format que l’artista ha fet els últims tres mesos a la illa. Es pot veure de 11.00 a 14.00 h i de 18.00 a 20.00 h.