Agenda+per+al+cap+de+setmana

A Entusiastes us fem recomanacions d'activitats culturals per als dies 5, 6 i 7 de març

Agenda per al cap de setmana

A Entusiastes d’Ib3 Ràdio us fem recomanacions d’activitats culturals per aquest cap de setmana.

Les podeu sentir aquí.

Distans al Palau de Congressos de Santa Eulàlia

El Palau de Congressos de Santa Eulàlia acull l’espectacle de “Distans”, de la companyia Vol’e Temps Circo Teatro.

Un grup d’amics es troba vint anys després al mateix arbre on jugaven de petits. “Distans” parla d’amistat: els records que segueixen vius en els nostres cors malgrat el pas dels anys. Un viatge a través de les emocions en un espai visual i sonor. Amb circ acrobàtic i teatre gestual que conformen un espectacle orgànic, sensible i divertit.

Al Palau de Congressos de Santa Eulàlia dissabte a les 20 hores.

Concert de Joan Miquel Oliver a l’Auditori d’Alcúdia

Primer concert de l’any d’en Joan Miquel Oliver i a més en format duo, amb Jaume Manresa als teclats, que també l’acompanyava a Antònia Font.

Tot plegat quan fa 15 anys que va sortir el disc Surfistes a càmera lenta i també quan Joan Miquel Oliver ha tancat la trilogia composada pels discs Pegasus, Atlantis i Elektra, que va fer en col·laboració amb l’artista visual Albert Pinya.

El concert serà dissabte a l’Auditori d’Alcúdia en format duo. La cita és a les 19 hores.

Jazz al Convent d’Alaior

El convent d’Alaior ens proposa una vetlada de jazz per a dissabte, a càrrec de La Dolce Evita’: Eva Huergo a la veu, Esteve Aymerich, guitarra, Antonio Lo Re, trompeta, Eduardo Coll, bateria, I José Gómez al contrabaix.

Tot plegat dins el 2n Cicle d’Hivern de Jazz & Blues. Una proposta amb tota la força del jazz i del blues, amb ritme i swing. El concert està previst per a les 19.30 hores i té una hora de durada.

Per adquirir entrades: s’ha d’escriure a cultura2@aj-alaior.org, indicant nom i llinatges dels assistents, i assumpte ‘Cicle de Jazz i Blues Alaior Hivern 2021’.

Sentimental de Cesc Gay, a la Sala de Cultura de Formentera

La sala de cultura de Formentera, a Sant Francesc, ens proposa una nova horabaixa de cinema. Diumenge a les 20 hores es projectarà el fil Sentimental, de Cesc Gay

Una comèdia protagonitzada per Javier Cámara, Griselda Siciliani, Belén Cuesta, Alberto San Juan. Ens conta la història Julio i Ana, una parella que duen 15 anys plegats, que no es miren ni es toquen i que discuteixen tot el dia. Tot canvia quan el dia que conviden a sopar, Salva i Laura, els seus veïns de dalt, una parella més jove que ells, amable i simpàtica. El sopar es convertirà en una experiència excessiva i catàrtica per als quatre.

Diumenge a les vuit a la Sala de Cultura de Formentera. I atents perquè diumenge acaba l’Ibiza Cine Fest. Enguany amb tot un caramull de cintes que es poden veure a través de la plataforma Filmin, entre les quals destaquen Salka en la tierra de Nadie, de Xavi Herrero, Ojos Negros, de Marta Lallana i Ivet Castelo i Suc de Síndria, d’Irene Moray.

Magallanes.0 al Born de Ciutadella

El monòleg protagonitzat per Rodo Gener es representa al Born de Ciutadella. És una proposta teatral multigènere i de ciència ficció que recull les vivències, dificultats i reflexions del personatge històric Fernando de Magallanes.

La funció es remunta a l’expedició a les Illes de les Espècies, que va acabar sent la primera volta al món. Al llarg de l’obra apareixen diferents espais, temps i accions que reflecteixen els pensaments i les contradiccions de Magallanes, així com la relació que va tenir amb la religió catòlica o amb la corona espanyola.

Una obra contemporània que revisa els valors socials des de la història d’aquest personatge històric. Al Teatre del Born de Ciutadella a les 19.30 hores.

“Un trocito de luna”, a La Fornal de Manacor

I acabam també amb Teatre, amb la proposta de la sala La Fornal de Manacor per aquest cap de setmana.“Un trocito de luna” és una proposta de Teatre d’Ombres diferent, contemporània, ideada per José-Diego Ramírez per a infants a partir de 2 anys.

Qui no ha somiat alguna vegada amb donar-li una mossegada a la lluna? Aquest és el desig dels animals d’aquest conte, que per més que s’estiren són capaços de tocar-la.

Una història de desitjos que semblen inabastables però que es fan realitat gràcies a la col·laboració de tots. A mig camí entre la faula i la llegenda, aquest relat ens parla de generositat, solidaritat i somnis compartits.

A la Fornal de Manacor, diumenge a les 12 i a les 6 del capvespre.