Altres programes a la carta

Això Era I No Era

09 03 2020

Parlem sobre la dona i la ciència sobre grans investigadores i científiques de la història i actuals. Amb Alícia Sintes, professora titular en l’àrea de física teòrica de la UIB.

Això Era I No Era

02 03 2020

Dediquem el programa al poder de la paraula i als debats. Amb dues expertes en el món de la comunicació, el debat de competició i l’oratòria, Claudia Velázquez i Catalina Barceló.

Això Era I No Era

24 02 2020

La por a volar serà el tema principal. Dos convidats que es troben amb aquest problema diàriament ens ho explicaran: Jaume Mascaró (pilot) i Aina Vidores (hostessa) de la companyia Alba Star.

Això Era I No Era

17 02 2020

Aquest programa va sobre Sant Valentí, l'amor, els enamorats i l'art de la seducció. Els convidats són: Aina De Cos, escriptora del llibre 'Tinder y otras redes sociales' i l'actor menorquí Josep Orfila,...

Això Era I No Era

10 02 2020

Volem descobrir tot el que s’amaga darrere la idea de la creació i de la cultura del vi. Amb dos convidats d’aquest sector: Javier Lara, enòleg i propietari de la bodega Son Sureda Ric i Josep Bibiloni,...

Això Era I No Era

03 02 2020

...

Això Era I No Era

27 01 2020

Programa dedicat al món del teatre musical. Entrevista a Jonathan Rodríguez, productor de la companyia Il·lusions Teatre. Parlem també amb els cantants, compositors i còmics, Rafa Rodríguez i Jesús...

Això Era I No Era

20 01 2020

Parlem d'animals, en concret, del porc. D'una antiga tradició estesa arran de les Illes Balears: les matances. Amb els convidats: Rafel Nicolau (matancer de tota la vida) i Joan Josep Barceló. La visió...

Això Era I No Era

13 01 2020

Parlem de Sant Antoni: com se celebra, on se celebra i l'origen d'aquesta festa arreu de les Illes Balears. Entrevista al glosador Mateu Xurí. Amb Rodi Polongi, Margalida Grimalt i Xavi Canyelles.

Informació general

Al web des de

Estat

En emissió

Horari

Dilluns a les 18h

Telèfon

971139931

Contacte

aixoerainoera@ib3radio.com

Producció

Humor

Temporades

Edat

TP

Pròximes emissions per ràdio

No tenim programada
emissió per ràdio

Això era i no era, un programa d’humor d’IB3 Ràdio, per què si vols que t’expliquin contes no escoltis els informatius, sinó a nosaltres.
Amb entrevistes, erudits boiets, corresponsals alterats i becaris de cinquanta anys amb els qui cercar el mestissatge de les coses d’aquí, amb les coses d’allà (de fora la mar). A Això era i no era hi cap tot, però escoltau-lo abans no el cancel·lin.

Destacats d'IB3 ràdio

PROGRAMACIÓ ESPECIAL IB3 RÀDIO

‘Contant rondalletes’, de Joan Bibiloni, al nostre canal IB3 Júnior

Dissabte

04

12h

Dissabte

04

21h

FONT DE MISTERIS

Quarantenes

Més continguts