AIXOPLUCS
La feina dels Serveis Socials tendrà la seva finestra audiovisual, a la sèrie documental ‘Aixoplucs’

Divendres a les 22.15

IB3 Televisió estrena el nou programa que s’emetrà tots els divendres a la nit

Després de l’emissió de la sèrie documental La vida a Son Espases, el programa dona pas a un nou espai centrat en la feina i dedicació dels Serveis Socials a les Illes Balears que s’estrenarà divendres 7 de juny.

La feina dels treballadors públics i les usuaris del servei tendran el seu espai dins la programació del mitjà de comunicació públic de les Illes Balears a Aixoplucs.

 

Amb la producció de Quindrop, s’enllesteix aquest nou espai que va ser guanyador de la convocatòria oberta en horaris de màxima audiència del 2020 i que va presentar aquest projecte audiovisual per a la Televisió Pública de les Illes Balears.

Aquest programa és una crònica amb perspectiva de gènere de la feina diària que els Serveis Socials realitzen des del carrer amb les dones, famílies i menors no acompanyats que pateixen serioses dificultats de vida a la societat balear.

A cada capítol es tracta un cas de víctima de violència masclista i altres serioses problemàtiques que, en el cas de les dones, es pateixen per partida doble i que la crisi derivada de la COVID-19 no ha fet més que accentuar.

Un recull d’experiències vitals dures i de feina social compromesa que mostra una realitat molt desconeguda per a la majoria de la població balear. Es vol mostrar un retrat fidel de persones que lluiten cada dia per tirar endavant, ateses pels professionals que, en primera línia, treballen per donar solucions i ofereixen els reparadors i necessaris “Aixoplucs”.

Cal destacar que un dels perfils més destacats que participa com a assessora de la sèrie és el de Laura Bosch, membre de la Junta Gestora de Prosud i treballadora social de l’Ajuntament de Manacor.

Aixoplucs s’estrena divendres a les 22.15 hores a la Televisió Pública de les Illes Balears.