AIXOPLUCS%3A+Relats+de+superviv%C3%A8ncia

Divendres a les 22.15

AIXOPLUCS: Relats de supervivència

Aquesta setmana s’estrenen els capítols 10 i 11 de la sèrie documental Aixoplucs. Relats de supervivències a IB3 Televisió. Començam el capítol 10 amb tres noves històries de superació.

Grup de Dones de Manacor. Després de més d’un any de feina, la treballadora social de l’Ajuntament de Manacor, Laura Bosch, tanca el grup de dones protagonistes de la nostra sèrie. Veu suficientment empoderades les seves components i troba que ja és hora que volin soles.

UMES. Crònica d’una sortida nocturna d’Itziar i Alba, dues treballadores de l’UMES (Unitat Mòbil d’Emergència Social) i la seva atenció a persones en situació d’exclusió social que pernocten als carrers de Palma. Coneixerem Isabel, “Fofo” i Javier, tres usuaris d’aquest servei.

Álvaro. Jove discapacitat eivissenc amb una visió molt pragmàtica i positiva de la vida. Coneixerem els seus pares, el seu entorn, les seves expectatives de futur…

 

A continuació, al capítol 11, a manera d’epíleg, veurem un recull de moments viscuts a la sèrie a través de les veus de les set dones protagonistes del grup de dones impulsat pel Servei Municipal d’Atenció a Dones Víctimes de Violència Masclista de Manacor.

Paula, Rosa, Yaylin, Mouna, Mariela, Ingrid i Gema ens contaran com ha estat la seva experiència de passar de víctimes a supervivents i com les seves vides han canviat per sempre.

Aixoplucs s’emet aquest divendres a les 22.15 h a la televisió pública de les Illes Balears. A més de l’emissió habitual a la televisió, podreu veure aquest programa en directe a la pàgina web IB3.org i també el trobareu a la secció “A la carta”.