AL+DIA%3A+Al+Dia+Piti%C3%BCses+especial+Formentera+Fotogr%C3%A0fica

IB3 Ràdio informa

AL DIA: Al Dia Pitiüses especial Formentera Fotogràfica

Dilluns 11 d’octubre IB3 Ràdio amb Laura Tur i tot el seu equip partiran cap a Formentera per donar cobertura d’un dels esdeveniments fotogràfics més destacats del panorama nacional i que arriba a la seva novena edició, el Formentera Fotogràfica. Aquest dia el programa s’emetrà per totes les illes i per ell passaran convidats, participants i organitzadors de l’esdeveniment.

Formentera Fotogràfica sempre ha destacat per mesclar fotògrafs de molts diferents estils i el programa intentarà fer el mateix. Francesc Fàbregas, ànima del festival serà el primer convidat i el seguiran Luis Tato, 3r premi World Press Photo 2021, Ferran Forné, Jon Cazenave o Sofia Moro.

L’actriu i performer Ana Esmith portarà a Miss Beige fins a Formentera per a denunciar, des del silenci i l’humor, la dictadura de la bellesa imperant i ella serà qui tancarà l’edició d’enguany del festival i abans passarà pels micròfons d’IB3 Ràdio. L’equip de Al Dia Pitiüses aprofitant el programa especial dedicat a la fotografia ha preparat unes píndoles per repassar fotògrafs que han tengut una relació molt especial amb Eivissa i Formentera com són Beni Truttmann, Josep Buil Mayral, Cas Oorthuys i Vicent Marí.

El programa serà dilluns 11 d’octubre de 12 a 13 h en directe a la Sala de Cultura de Sant Francesc Xavier, seu del festival.