AL DIA
Aleix Calveras, professor d’Economia de la UIB, Al dia

Dimarts a les 09.30

Aquest dimarts serem en directe al Parlament Balear per conèixer alguns dels temes que es debatran a la sessió plenària. Comentarem l’actualitat amb Hugo Saenz, Pedro Aguiló Mora i Marta Torres.

Parlarem amb Antoni Abrines, president d’AVIBA, l’associació d’Agències de Viatges, sobre l’augment dels preus de les aerolínies després de l’increment del descompte de resident.

A les 10 h entrevistarem  Aleix Calveras, professor d’Economia de la UIB. A partir de les 10 i mitja farem la ReVolta Al Dia amb Raquel Agüeros i Josep Salmerón.

I a les 11 h, ens centrarem en les jornades que organitza l’Institut Balear de la Dona sobre les “Estratègies per a la coordinació interinstitucional i la intervenció amb víctimes de les violències masclistes”. Parlarem amb les organitzadores i algunes de les conferenciants. Entre d’altres, l’advocada Gema Fernández, integrant de Women’s Link, que explicarà el cas d’Angeles Gonzalez Carreño. Una dona que ha aconseguit que l’ONU condemni l’estat espanyol pel desemparament sofert per ella i la seva filla assassinada, després que interposés 51 denúncies contra el seu exmarit.
A partir de les 12 h, informació de cada illa amb les desconnexions d’Al Dia Illes.

Al Dia és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit per Rafel Gallego, que es pot escoltar de dilluns a divendres, entre les 9 h i les 13 h. Entre les 9.30 i les 11 h s’emet de manera simultània per IB3 Televisió.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter (@AlDiaIB3) i al correu electrònic: aldia@ib3radio.com. IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web ib3radio.com, es pot seguir el programa en directe. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.