AL DIA
Angélica Pastor, regidora de Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament de Palma

Dimecres a les 09.00

Aquest dimecres, a IB3 Ràdio i IB3 Televisió, entrevistam (10 hores) la regidora de Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament de Palma, Angélica Pastor.

A la tertúlia d’actualitat escoltarem les opinions de Cristina Polls, Kiko Mestre i Pau Montserrat. Una tertúlia en la qual estarem molt pendents de l’obertura de FITUR.

Després, a partir de les 11, tendrem la tertúlia amb els portaveus dels grups polítics amb representació parlamentària.

Serà el mateix dia que coneixerem l’origen del pa de llonguet i parlarem de les llonguetades populars organitzades per aquest dimecres vespre.

Al Dia és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit per Rafel Gallego, que es pot escoltar de dilluns a divendres, entre les 9 h i les 13 h.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter (@AlDiaIB3) i al correu electrònic: aldia@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web ib3radio.com, es pot seguir el programa en directe. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.