AL DIA
Antoni Riera, director tècnic de la Fundació Impulsa

Dimarts a les 09.00

Aquest dimarts, a IB3 Ràdio entrevistam (10 hores) el director tècnic de la Fundació Impulsa, Antoni Riera, amb qui parlarem de les perspectives de creixement de les Illes Balears per a l’any 2017.

A la tertúlia d’actualitat sentirem les opinions de Alberto Magro i Pedro Aguiló Mora.

A partir de les 11 hores, parlarem de renovació pedagògica amb docents i el director de Planificació i Centres del Govern, Antoni Morante. Al temps dedicat a la salut, la naturòpata Cati Palou ens explicarà quines pautes hem de seguir per desintoxicar el cos després de les festes. També ens farem ressò del calendari solidari de l’Associació Balear d’Esclerosi Múltiple.

Al Dia és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit per Rafel Gallego, que es pot sentir de dilluns a divendres, entre les 9 h i les 13 h.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter (@AlDiaIB3) i al correu electrònic: aldia@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web ib3radio.com, es pot seguir el programa en directe. També el podeu tornar a sentir al servei de ràdio “A la carta”.