AL DIA
Antoni Servera, DG Cooperació del GOIB, Al Dia

Dimarts a les 10h

Aquest dimarts, a les 10 h, entrevistarem Antoni Servera, Director General de Cooperació del Govern de les Illes Balears.

Serem al Parlament Balear per seguir el plenari i analitzarem l’actualitat amb Pau Monserrat, Ricardo Fernández Colmenero i Elena Ballesteros.

A les 10.30 h farem la Revolta amb Raquel Agüeros i Josep Salmeron.

A partir de les 11 h, amb Pepo Rubio, parlarem d’ ‘Aigua Clara’, un documental creat per Carmelo Convaglia sobre la memòria històrica a Formentera. Tot seguit, tractarem la reivindicació del col·lectiu d’infermeria de prescriure medicaments que entrarà en vigor a partir del primer d’abril.

Acabarem l’hora amb Meritxell Esquirol amb qui parlarem de racionalitzacions, estigmatitzacions i delictes d’odi sobre les dones.

A partir de les 12 h, la informació més pròxima a Al Dia Illes.

Al Dia és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, presentat per Rafel Gallego, que s’emet per IB3 Televisió de 9 a 10 del matí i que es pot escoltar de dilluns a divendres, entre les 9 h i les 13 h.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter (@AlDiaIB3) i al correu electrònic: aldia@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web ib3radio.com es pot seguir el programa en directe. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.