AL DIA
Aquest dijous, el protagonista de l’entrevista serà Baltasar Picornell, president del Parlament

Dijous a les 09.00

Aquest dijous, el protagonista de l’entrevista de les 10h serà Baltasar Picornell, president del Parlament. A la tertúlia d’actualitat comptarem amb les opinions de Pedro Aguiló Mora i Cristina Polls.

També farem la Volta al dia amb Xisco Nadal i, a partir de les 11, serem a la seu de Dentistas sobre Ruedas, per parlar dels seus projectes. A més, explicarem què es prepara per les Festes de la Beata de Santa Margalida.

A les 12 entrevistam el fotògraf Manu San Felix. També tendrem la nostra secció de llibres i parlarem d’altres cites culturals.

Al Dia és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit per Rafa Gallego, que es pot escoltar de dilluns a divendres, entre les 9 h i les 13 h.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter (@AlDiaIB3) i al correu electrònic: aldia@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web ib3radio.com, es pot seguir el programa en directe. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.