AL DIA
Aquest dijous entrevistam Bel Busquets, vicepresidenta del Govern i consellera de Turisme

Dijous a les 09.00

Aquest dijous, la protagonista de l’entrevista de les 10 h és Bel Busquets, vicepresidenta del Govern i consellera de Turisme. Comentarem l’actualitat amb Margalida Ramis, Josep Pons Fraga i Mateu Ferrer.

A les 10 i mitja farem la Volta a Al Dia amb Xisco Nadal i amb la companyia de Paco Tomàs. A partir de les 11 h, repassarem l’actualitat internacional amb Jaume Vinyas i, tot seguit, tendrem la tertúlia de joves estudiants que estudien fora de les Illes Balears.

A partir de les 12 h, informació de cada illa amb les desconnexions d’Al Dia Illes.

Al Dia és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit per Rafel Gallego, que es pot escoltar de dilluns a divendres, entre les 9 i les 13 h. Entre les 9.30 i les 11 h s’emet de manera simultània per IB3 Televisió.

Vos recordam que podeu fer comentaris al nostre Twitter (@AlDiaIB3) i al correu electrònic: aldia@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web ib3radio.com es pot seguir el programa en directe. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.