AL+DIA%3A+Aquest+dijous+entrevistam+Carmen+L%C3%B3pez%2C+responsable+de+la+comissi%C3%B3+del+torn+d%26apos%3Bofici+al+Col%C2%B7legi+d%26apos%3BAdvocats+de+les+Illes+Balears

Dijous a les 09.00

AL DIA: Aquest dijous entrevistam Carmen López, responsable de la comissió del torn d’ofici al Col·legi d’Advocats de les Illes Balears

La protagonista de l’entrevista de demà dijous és Carmen López, responsable de la comissió del torn d’ofici a l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de les Illes Balears. Analitzarem l’actualitat amb Maria Nadal, Antoni Maria Thomàs i Raquel Agüeros.

A partir de les 10.30 parlarem de les previsions culturals a l’illa d’Eivissa.

A partir de les 11, analitzarem l’actualitat internacional amb Jaume Vinyas. Tot seguit, coneixerem l’autor del llibre “Nelson Mandela: el camino a la libertad”, i acabarem l’hora amb el cara a cara entre Silvia Montejano i Xavier Pastor, que debatran vers qüestions d’actualitat.

A partir de les 12 h, informació de cada illa amb les desconnexions d’Al Dia Illes.

Al Dia és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit per Mònica Bestard, que es pot escoltar de dilluns a divendres, entre les 9 i les 13 h. Entre les 9.30 i les 11 h s’emet de manera simultània per IB3 Televisió.

Vos recordam que podeu fer comentaris al nostre Twitter (@AlDiaIB3) i al correu electrònic: aldia@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web ib3radio.com es pot seguir el programa en directe. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio a la carta.