AL DIA
Aquest dijous entrevistam Carmen Orte, directora de la Càtedra d’Atenció a la Dependència de la UIB

Dijous a les 09.00

Aquest dijous, la protagonista de l’entrevista de les 10 h serà Carmen Orte, directora de la Càtedra d’Atenció a la Dependència de la UIB i de l’Anuari de l’Envelliment. A la tertúlia d’actualitat compartirem les opinions de Maria Nadal, Mar Ferragut i Ricardo F. Colmenero.

També farem la volta al dia amb Xisco Nadal. A partir de les 11 h, repassam l’actualitat internacional amb el periodista Jaume Vinyes.

Acabam l’hora analitzant la situació de les persones sense sostre amb Dani Martín, educador de carrer de Càritas Menorca, Joan Ribes, regidor de Benestar Social de l’Ajuntament d’Eivissa, i Cati Castell, del Refugi de Can Gazà.

A partir de les 12 h, informació de cada illa amb les desconnexions d’Al Dia Illes.

Al Dia és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit per Rafel Gallego, que es pot seguir de dilluns a divendres, entre les 9 h i les 13 h.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter (@AlDiaIB3) i al correu electrònic: aldia@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).