AL DIA
Aquest dijous entrevistam Cosme Bonet, conseller d’Economia, Hisenda i Turisme del Consell de Mallorca

Dijous a les 09.00

Aquest dijous, el protagonista de l’entrevista de les 10h és Cosme Bonet, conseller d’Economia i Hisenda i Turisme del Consell de Mallorca. Comentarem l’actualitat amb Cristina Polls, Hugo Sáenz i Mateu Ferrer.A les 10.30 hores farem la Volta Al Dia amb Xisco Nadal.

A partir de les 11hores repassarem l’actualitat internacional amb Jaume Vinyas. A més, parlarem amb Leila Nachawati, professora de Comunicació i experta en Orient Mitjà sobre els 7 anys de la guerra de Síria.Un dijous en el qual parlarem també del canvi d’hora que es farà dissabte. Analitzarem els beneficis i els inconvenients de passar de l’horari d’hivern al d’estiu.

A partir del migdia, informació de cada illa amb les desconnexions d’Al Dia Illes.

Al Dia és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit per Rafel Gallego, que es pot seguir de dilluns a divendres, entre les 9 h i les 13 h. Entre les 9.30 h i les 11h s’emet de manera simultània per IB3 Televisió.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter (@AlDiaIB3) i al correu electrònic: aldia@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web ib3radio.com, es pot seguir el programa en directe. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.