AL DIA
Aquest dijous entrevistam el director general d’Ocupació i Economia del Govern, Llorenç Pou

Dijous a les 09.00

Aquest dijous, a IB3 Ràdio i IB3 Televisió entrevistam (10 hores) el director general d’Ocupació i Economia del Govern, Llorenç Pou, amb qui parlarem del darrer informe de la Fundació Impulsa, segons el qual, un de cada tres treballadors de les Balears no té la formació suficient per al lloc de feina que ocupa.

A la tertúlia d’actualitat, escoltarem les opinions de Cristina Polls, Andreu Grimalt i Edu Colom.

Després, a partir de les 11 hores, tendremel reportatge setmanal, el d’aquest dijous centrat en el preu de l’habitatge de lloguer. A més a més, serem a la manifestació convocada a Palma per la Plataforma Estatal per l’Ensenyament Públic per reclamar la derogació de la LOMQE.

Al Dia és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit per Rafel Gallego, que es pot escoltar de dilluns a divendres, entre les 9 h i les 13 h.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter (@AlDiaIB3) i al correu electrònic: aldia@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web ib3radio.com, es pot seguir el programa en directe. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.