AL DIA
Aquest dijous entrevistam Francesc Dalmau, director general de Consum

Dijous a les 09.00

Aquest dijous, el protagonista de l’entrevista de les 10h és Francesc Dalmau, director general de Consum. Comentem l’actualitat amb Mar Ferragut, Ferran Aguiló i Llorenç Allès.

A les 10 i mitja, com cada dijous, donem la Volta Al Dia amb Xisco Nadal.

A partir de les 11h repassam l’actualitat internacional amb Jaume Vinyas i, tot seguit, coneixerem més de la tasca que duu a terme FundiPau per aconseguir que el món sigui un lloc sense violència i en pau de la mà del seu director, Jordi Armadans.

A partir de les 12h, informació de cada illa amb les desconnexions d’Al Dia Illes.

Al Dia és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit per Rafel Gallego, que es pot escoltar de dilluns a divendres, entre les 9 h i les 13 h. Entre les 9.30 i les 11 h s’emet de manera simultània per IB3 Televisió.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter (@AlDiaIB3) i al correu electrònic: aldia@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web ib3radio.com, es pot seguir el programa en directe. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.