AL DIA
Aquest dijous entrevistam Francina Armengol, presidenta del Govern de les Illes Balears

Dijous a les 09.00

Aquest dijous avancem l’entrevista del dia a les 9.05hores del matí. La protagonista serà la presidenta del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol. Analitzarem l’actualitat amb Nekane Domblás, Mateu Ferrer i Juanan Torres.

A continuació, a partir de les 10hores entrevistarem Sara del Mar García, presidenta de Kellys Unión Balear.

A les 10.30 hores, parlarem de gènere amb Irantzu Varela, que és a Mallorca per impartir una conferència sobre la ‘Reproducció de rols masclistes en els espais d’oci’.

A partir de les 11 hores, analitzarem l’actualitat internacional amb Jaume Vinyas i acabarem parlant de les pintades d’art urbà al patrimoni.

A partir de les 12 del migdia, us oferirem la informació de cada illa amb les desconnexions d’Al Dia Illes.

Al Dia és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit per Rafel Gallego, que es pot escoltar de dilluns a divendres, de les 9 a les 13 hores. Entre les 9.30 h i fins a les 11h s’emet de manera simultània per IB3 Televisió.

Vos recordam que podeu fer comentaris al nostre Twitter (@AlDiaIB3) i al correu electrònic: aldia@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web ib3radio.com, es pot seguir el programa en directe. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio a la carta.