AL DIA
Aquest dijous entrevistam Jaime Far, director de l’Oficina Anticorrupció

Dijous a les 09.00

Aquest dijous, entrevistarem Jaime Far, director de l’Oficina Anticorrupció. Analitzarem l’actualitat amb Neus Tur, Mateu Ferrer i Pedro Aguiló Mora.

A les 10 i mitja farem la Volta Al Dia amb Xisco Nadal.

A partir de les 11 h analitzarem l’actualitat internacional amb Jaume Vinyas. Tot seguit, entrevistarem la jugadora de bàsquet mallorquina, Alba Torrens. I acabarem l’hora coneixent la recuperació del llegat de Baltasar Samper, de la mà del musicòleg Amadeu Corbera.

A partir de les 12 h, informació de cada illa amb les desconnexions d’Al Dia Illes.

Al Dia és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit per Rafel Gallego, que es pot escoltar de dilluns a divendres, entre les 9 h i les 13 h. Entre les 9.30 i les 11 h s’emet de forma simultània per IB3 Televisió.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter (@AlDiaIB3) i al correu electrònic: aldia@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web ib3radio.com, es pot seguir el programa en directe. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.