AL+DIA%3A+Aquest+dijous+entrevistam+Joan+Torrens%2C+portaveu+d%26apos%3BUni%C3%B3+Obrera+Balear

Dijous a les 09.00

AL DIA: Aquest dijous entrevistam Joan Torrens, portaveu d’Unió Obrera Balear

Aquest dijous, el protagonista de l’entrevista de les 10h és Joan Torrens, portaveu d’Unió Obrera Balear. Comentem l’actualitat amb Elena Ballestero, Pep Verger i Josep Pons Fraga. Com sempre, a les 10 i mitja, farem la Volta Al Dia amb Xisco Nadal.

A partir de les 11h repassarem i analitzarem l’actualitat internacional amb Jaume Vinyas. Aprofitarem, de fet, per parlar amb Rafael Bueno, director del departament de política, societat i educació de Casa Àsia.

Acabarem l’hora parlant amb membres de la plataforma contra els tractats de comerç i inversions eamb motiu del dia Global contra els paradisos fiscals.

A partir de les 12h, informació de cada illa amb les desconnexions d’Al Dia Illes.

Al Dia és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit per Rafel Gallego, que es pot escoltar de dilluns a divendres, entre les 9 h i les 13 h. Entre les 9:30 i les 11h s’emet de forma simultània per IB3 Televisió.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter (@AlDiaIB3) i al correu electrònic: aldia@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web ib3radio.com, es pot seguir el programa en directe. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.