AL DIA
Aquest dijous entrevistam José Maria Vicens, president del Cercle d’Economia de Mallorca

Dijous a les 09.00

Aquest dijous (9.30 h), entrevistam José Maria Vicens, president del Cercle d’Economia de Mallorca. Farem tertúlia amb Elena Ballestero, Pau Montserrat i Germà Ventayol.

Amb Manu Gon continuarem descobrint Eivissa i els seus visitants.

Com cada dijous, a partir de les 11 h, repassarem l’actualitat internacional amb Jaume Vinyas. A més, amb Mila Font, delegada de Metges Sense Fronteres, coneixerem la situació del camp de refugiats Moira, a Lesbos.

Acabarem la tercera hora de programa amb una conversa entre Tina Codina, gestora cultural i Josep de Luis, president de l’Obra Cultural Balear. A partir de les 12 h, informació de cada illa amb les desconnexions d’Al Dia Illes.

Al Dia és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit per Rafel Gallego, que es pot escoltar de dilluns a divendres, entre les 9 h i les 13 h.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter (@AlDiaIB3) i al correu electrònic: aldia@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web ib3radio.com, es pot seguir el programa en directe. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.