AL DIA
Aquest dijous entrevistam Josep Miquel Arenas ‘Valtonyc’

Dijous a les 09.00

Aquest dijous, el protagonista de l’entrevista de les 10 h és el raper Josep Miquel Arenas ‘Valtònyc’. Analitzarem l’actualitat amb Elena Ballestero, Ferran Aguiló i Ricardo F. Colmenero.

A partir de les 10 i mitja encentarem nova secció amb Toni Vallés amb qui farem un maridatge musical.

A partir de les 11 h, analitzarem l’actualitat internacional amb Jaume Vinyas. Tot seguit, coneixerem la situació a Guatemala després de l’erupció del volcà de foc. I acabarem l’hora inaugurant un ‘cara a cara’ ben peculiar entre dues persones de diferents àmbits de la societat.

A partir de les 12 h, informació de cada illa amb les desconnexions d’Al Dia Illes.

Al Dia és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit per Mònica Bestard, que es pot escoltar de dilluns a divendres, entre les 9 h i les 13 h. Entre les 9:30 i les 11 h s’emet de manera simultània per IB3 Televisió.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter (@AlDiaIB3) i al correu electrònic: aldia@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web ib3radio.com, es pot seguir el programa en directe. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.