AL DIA
Aquest dijous entrevistam Manuela García Romero, presidenta del Col·legi Oficial de Metges de les Illes Balears

Dijous a les 09.00

Aquest dijous, la protagonista de l’entrevista de les 10h és Manuela García Romero, nomenada fa poc presidenta del Col·legi Oficial de Metges de les Illes Balears. Analitzarem l’actualitat amb Mar Ferragut, Neus Tur i Hugo Sáenz.

A partir de les 10 i mitja, farem la Volta Al Dia amb Xisco Nadal.

A partir de les 11h, analitzarem l’actualitat internacional amb Jaume Vinyas i, tot seguit, amb motiu de la celebració de la seva gala coneixerem els projectes de la Fundació RANA.

A partir de les 12h, informació de cada illa amb les desconnexions d’Al Dia Illes.

Al Dia és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit per Rafel Gallego, que es pot escoltar de dilluns a divendres, entre les 9 h i les 13 h. Entre les 9:30 i les 11h s’emet de forma simultània per IB3 Televisió.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter (@AlDiaIB3) i al correu electrònic: aldia@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web ib3radio.com, es pot seguir el programa en directe. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.