AL DIA
Aquest dijous entrevistam Marc Pons, conseller d’Energia, Territori i Mobilitat

Dijous a les 09.00

Aquest dijous, a IB3 Ràdio i IB3 Televisió,entrevistam (10 hores) el conseller d’Energia, Territori i Mobilitat, Marc Pons. A la tertúlia d’actualitat escoltarem les opinions de Pep Verger, Raquel Agüeros i Alberto Magro.

Després, a partir de les 11 hores, tendremel reportatge setmanal, el d’aquest dijous centrat en les limitacions d’aparcament a les platges. A més a més, parlarem de la delicada situació de l’Observatori Astronòmic de Mallorca, que està en fase de liquidació. Ho farem amb el seu director, Salvador Sánchez, i el batle de Costitx, Antoni Salas.

Al Dia és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit per Rafel Gallego, que es pot escoltar de dilluns a divendres, entre les 9 i les 13 h.

Vos recordam que podeu fer comentaris al nostre Twitter (@AlDiaIB3) i al correu electrònic: aldia@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web ib3radio.com es pot seguir el programa en directe. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.